mandag den 10. november 2014

Amsterdam Acrylic maling

I kunstafdelingen hos Farvebuen Colorama i Ringsted er der forskellige typer akryl maling. En af dem er Amsterdam Acrylic, en rigtig fin studie kvalitet. Den er dejlig blød at male med og rigtig god til at dække. Jeg selv bruger denne, da den har den gode konsistens og tørre let.
 

 
 
 
 
 
 
 
Jeg bruger en blanding af vand og 20% Golden acrylic flow release sammen med malingen, det giver en endnu blødere konsistens og pigmenterne i malingen trækkes på en mere flydende måde, end hvis man blot bruger vand. De mange farvenuancer malingen findes i gør det næsten svært at vælge, da de er flotte alle sammen og holder deres farve rigtig godt når den tørrer.




Jeg kommer 20% af Flow Release i blandingsflasken og fylder den med vand.
 
 
 
Før brugte jeg ganske almindelig vand, når malingen lige skulle fortyndes lidt, men med denne blanding af flow release og vand gør næsten al maling dejlig blødt at arbejde med og dermed også lidt sjovere. Der er til mange påfyldninger i Goldens Flow Release 85 kr. Blandingsflasken koster 15 kr. pr stk. 4 stk. for 48 kr kan købes i Farvebuen Colorama.

Her har du beskrivelsen fra Webshoppen TapetogKunst

  • 70 FARVER I 120 ML. & 50 FARVER 500 ML.
  • Høj lysægthed
  • Rene pigmenter i 100% akryl resin
  • Let at blande og næsten lugtfri

Amsterdam studieakrylfarver fås i et velafbalanceret udvalg på 80 farver. De enkelte farver har høj til meget høj lysægthed, da de er produceret ved brug af rene ægte pigmenter opløst i 100% akryl resin. Farverne er drøje i brug og har en tyk konsistens. De har en kort tørretid, danner en stærk holdbar film, fortyndes let med vand eller div. akrylmalemidler, og er stort set lugtfri.
Flasken har en lille åbning til præcise mængder maling, og tager man låget af, en bred åbning der giver mulighed for at arbejde med maleknive eller brede pensler.
Ved opbevaring vendes flasken på hovedet, hvilket forhindrer farven i at tørre ud, og sikrer at al farven kan bruges. Flasken er lavet af genbrugsplast.

Tag et kig på TapetogKunst og se de mange varer de har at byde på.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar